X
Menu

Transport intern si international

            Principalul mod de transport de mărfuri în Uniunea Europeană este realizat de către transportul rutier. Transporturile realizate de către firma noastră, ELPIDEX vă garantează sosirea rapidă, sigură şi în condiţii de calitate a bunurilor la locul precizat de dumneavoastră. Lucrăm alături de partenerii noştri pentru a acoperi întreaga reţea europeană.
           Transportul rutier este serviciul cel mai indicat atunci când aveţi de transportat mărfuri intern sau internaţional, mărfuri care nu necesită condiţii speciale de transport.
           Dacă aveţi de transportat volume mai mici de marfă (colete, cutii, paleţi, europaleţi) ce nu necesită încărcarea completă a unui camion, soluţia optimă în acest caz este grupajul de marfă. Marfa dumneavoastră va fi încărcată împreună cu mărfurile altor clienţi, astfel încât costurile de transport să fie cât mai reduse.
          Echipa noastră de profesionişti asigură transport rutier de marfă pe întreg teritoriul României, pe toate coridoarele europene, dar şi zone ale Rusiei şi ale Orientului Mijlociu, pentru mărfuri normale, periculoase sau agabaritice, cu autocamioane (TIR) moderne şi şoferi experimentaţi.

DE CE NOI?

AVEM EXPERIENTA
transport-rutier-marfa-intern-international

Beneficiind de o experienţă de peste 15 de ani în transporturi, putem oferi cotaţii de preţ avantajoase pentru toate transporturile.

TRANSPORTĂM  MARFĂ PALETIZATĂ

marfaTransport marfă paletizată în regim de grupaj sau camion complet, la cel mai bun preţ.

TRANSPORTĂM  PE PLATFORMĂ PENTRU MARFURI SPECIALE AGABARITICE
transport-rutier-marfa-intern-international 2Realizăm transport pe platformă pentru mărfuri speciale agabaritice, de mari dimensiuni, în România şi ţările U.E. Deasemenea, pentru încărcare/descărcare mărfurilor vă putem asigura servicii de închiriere automacara cu operator autorizat.
Email office@elpidex.ro
Adresa Str. Teilor, Nr.346, Galanesti, Romania