X
Menu

Portofoliu case

Constructii case din lemn

Avantajele

caselor din lemn

Economic -> Casele moderne din lemn se realizeaza cu costuri de 20-30 % mai mici, comparativ cu constructiile din beton si zidarie

Ecologic -> Calitatea de produs ecologic ale acestor case nu trebuie privita ca un bun care apartine exclusiv beneficiarului, ci ca un bun ce apartine tuturor, inclusiv generatiilor viitoare. Casa din lemn ajuta la pastrarea unui mediu inconjurator nepoluat, mediu in care ne desfasuram cu totii activitatea.

Sanatos -> Casa din lemn este inca de la constructie uscata si sanatoasa. Datorita acestui fapt, riscul aparitiei mucegaiului este diminuat, ceea ce reduce posibilitatea aparitiei alergiilor si altor afectiuni respiratorii.

Rezistenta la solicitari seismice -> Elasticitatea lemnului si modul de constructie al structurii confera o rezistenta sporita la cutremure. Greutatea specifica a peretilor fiind mult mai mica comparativ cu constructiile din beton si zidarie.

Executie rapida -> datorita absentei fazelor umede in procesul de ridicare ceea ce elimina timpul necesar uscarii structurilor din beton si zidarie.

Posibilitatea asamblarii executiei in orice anotimp -> Elementele din lemn ale constructiei pot fi asamblate in orice anotimp, atata vreme cat conditiile meteo permit desfasurarea conditii de santier in conditii rezonabile. Fenomenele de inghet-dezghet nu afecteaza structura din lemn.

Durabilitatea -> Materialul de baza folosit la constructie, in speta lemnul are o durabilitate testata si dovedita in timp cel putin egala cu cea a constructiilor din beton si zidarie, cu conditia sa se asigure protectia structurii impotriva umiditatii excesive si a atacurilor de insecte

Coeficient de transfer termic de 7-10 ori mai mic fata de constructiile din beton si caramida, gratie materialelor "calde" folosite (lemn, polistiren, vata)

 

Casa Fratutii Noi
Casa Novara
Casa Leini
Casa Conselice
Casa Grugliasco
Casa Como
Casa Italia Nord
Casa de vacanta