X
Menu

Despre noi

Productie cherestea si mobilier

Elpidex

tel: 0745 / 300.117 | 0744 / 587.591

In anul 1993, la initiativa si cu participarea unor tineri investitori, a luat fiinta societatea S.C. SORIOVI TRANS S.R.L. societate cu capital integral privat, care si-a schimbat ulterior denumirea (1994) in S.C. ELPIDEX Trading S.R.L. In anul 1994 a fost achizitionata firma S.C. ELPIDEX S.R.L. cele doua societati facand parte din frupul de firme Elpidex. Astfel, in decursul timpului, grupul de firme ELPIDEX s-a constituit ca o afacere de familie extinzandu-si activitatea, in prezent avand puncte de lucru si desfacere in localitatile: Galanesti, Fratautii Noi, Radauti, dezvoltandu-si si diverificandu-si in permanenta activitatea de productie si servicii.

  • Constructia caselor ecologice din lemn
  • Taierea si rendeluirea lemnului
  • Sectie de prelucrare mobila
  • Magazine de desfacere si prezentare mobilier

 

 

 

 

 

 

Cu avantajul logistic oferit de pozitia judetului Suceava, mai precis de zona, zona bogata in traditii vechi de secole in constructia caselor din lemn, a prelucrarii si industrializarii lemnului, grupul de firme s-a dezvoltat pornind de la exploatarea, procesarea si transportul busteanului pana la obtinerea cherestelei de rasinoase, transportul acesteia catre beneficiari si implicit producerea caselor din lemn, mobilier si tamplarie din material lemnos. Toate produsele fabricate de grupul de firme ELPIDEX au la baza noile tehnologii din domeniu, incadrandu-se intr-o gama multipla de sortimente. Cu o politica orientata, in primul rand spre satisfacerea clientilor si beneficiarilor, compania ofera partenerilor sai: 

  • Executarea produselor numai la dimensiunile solicitate, cu o precizie de 1mm
  • Consiliere in vederea alegerii potrivite (din punct de vedere tehnic si estetic)
  • Termene de lucrari scurte
  • Transport asigurat
  • Montaj cu materiale profesionale si personal calificat

Calitatea lucrarilor efectuate se oglindeste cel mai bine in cresterea permanenta a numarului de clienti. In consecinta, grupul de firme ELPIDEX se dezvolta, iar acest lucru a determinat achizitionarea unor noi spatii de productie in localitatea Galanesti. In ceea ce priveste experienta, putem spune ca inca de la inceputul activitatii sale, grupul de firme si-a propus sa raspunda cat mai eficient cerintelor actuale ale pietii, in sensul satisfacerii exigentelor beneficiarilor atat in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor cat si durata de realizare a acestora. Toate acestea sunt obtinute prin calitatea garantata si testata, precum si de folosirea de materii prime ecologice si utilaje de ultima generatie, de cea mai buna calitate. Chiar incercam sa implementam acest concept ecologic in zonele in care suntem prezenti.

Email office@elpidex.ro
Adresa Str. Teilor, Nr.346, Galanesti, Romania